Διαφημιστική Διαφημιστική

2012
LIDL HELLAS
TTL ΚΑΜΠΑΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ
Αυτή είναι μια Through The Line ενέργεια, ένα καλό παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε και υλοποιούμε ολοκληρωμένες καμπάνιες: Το 2012, η Lidl Hellas αναλαμβάνει κοινωνική δράση στους τομείς κοινωνία, διατροφή, περιβάλλον, άνθρωπος. Μέσα από αυτή τη δράση της, έρχεται να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της, τον κοινωνικό της ρόλο αλλά και τη φροντίδα της στην Ελλάδα. Με μια καμπάνια 360ο και με κεντρικό μήνυμα «15 χρόνια μαζί, είναι τιμή μας» η Lidl Hellas συγκινεί τόσο με την υποστήριξή της όσο και με το ύφος της καμπάνιας, που δείχνει απλότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα, τρυφερότητα και ήθος. Η καμπάνια είναι πολυθεματική και έφερε μια σημαντική εξέλιξη στην επικοινωνία του retail στην Ελλάδα.

Through-The-Line καμπάνια για την κοινωνική δράση της Lidl Hellas: Brand Βuilding, Στρατηγική & Αρχιτεκτονική Επικοινωνίας, Branding Καταστημάτων, Design, Tηλεόραση, Τύπος, In-Store, Digital & Social Media, PR.

Για να δείτε το video, πατήστε ΕΔΩ, επιλέξτε «Εμπορικής προώθησης» και πατήστε «Επιτρέπεται η επιλογή» ή «Επιτρέπονται όλα τα cookies».

Share

Ρυθμίστε τις επιλογές των cookies