Διαφημιστική Διαφημιστική

Γνωρίστε την attp

Είμαστε μία διαφημιστική εταιρεία που προσφέρει πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας σε διεθνείς και Έλληνες διαφημιζόμενους. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ο συνδυασμός κλασικής διαφήμισης, digital και below-the-line: Συνδυάζουμε την αξία που έχει η βαθιά, πολύχρονη στρατηγική γνώση διαχείρισης μιας μάρκας μαζί με την καινοτομία του digital και την αμεσότητα του BTL. Το ένα κατευθύνει, εμπλουτίζει και δυναμώνει το άλλο, χάρη σε μία δεμένη ομάδα, που κάνει τις εξειδικεύσεις να λειτουργούν συντονισμένα.

Ξεκινήσαμε το 2000. Η μεθοδική, πρωτότυπη, αποτελεσματική και σκληρή δουλειά ετών μάς έφερε ανάμεσα στις δέκα πρώτες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε πως οι πρωτότυπες ιδέες πουλάνε περισσότερο. Διακρινόμαστε σε διαγωνισμούς αποτελεσματικότητας, σε διεθνείς και ελληνικούς διαγωνισμούς δημιουργικότητας, νέων δημιουργών, αλλά και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Οι ιδέες μας χτίζουν ξεχωριστές μάρκες, κερδίζουν καθημερινά πόντους στα ράφια του retail και δουλεύουν σαν εθελοντές για μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Στους πελάτες μας, προσφέρουμε μια πηγή πρωτότυπης στρατηγικής και δημιουργικής σκέψης, που διασφαλίζει την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους. Μοιραζόμαστε αμοιβαίο όφελος και έχουμε δυνατές, μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους. Οι περισσότεροι από τους πρώτους πελάτες μας είναι ακόμα μαζί μας.

Στους ανθρώπους μας, προσφέρουμε ένα περιβάλλον γεμάτο γνώση, ευκαιρίες και προκλήσεις, για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Μας αρέσει να δουλεύουμε για το περιβάλλον, την κοινωνία, τον άνθρωπο. Υποστηρίζουμε το έργο μη κερδοσκοπικών φορέων και οργανισμών, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς.

Θα μας βρείτε στο Γκάζι. Σε μια περιοχή της πόλης γεμάτη ζωή, διασκέδαση και ερεθίσματα. Σε έναν χώρο που θυμίζει ότι η δουλειά μας δεν μοιάζει με καμιά στον κόσμο: Δεν είναι απλώς δουλειά – είναι έμπνευση.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

0
ERMIS AWARDS
0
CANNES LIONS
NATIONAL DIPLOMA
0
NEW YORK FESTIVALS
FINALISTS
0
EPICA
0
LÜRZER’S ARCHIVE
0
YOUNG LIONS
0
EFFIE AWARDS
0
SOCIAL MEDIA AWARDS
0
DIGITAL MEDIA AWARDS
0
PACKAGING AWARDS
0
EVENT AWARDS
0
SUPERBRANDS
0
ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ
0
ΧΡΥΣΑ ΑΣΤΡΑ

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΟΜΙΛΟΣ attp

Ρυθμίστε τις επιλογές των cookies